top of page
Vyhledat

O jedny DH ruce na čas méně

Tak přátelé, kamarádi a moji milí pacienti, kteří mi už teď chybíte (a to jsem doma/nedoma první týden)... je čas se na chvilku rozloučit. Břicho už mi narostlo do větších rozměrů a poloha v sedě - u mě spíše řečeno v ,,sedoskrčení,, u křesla mi nedělá dobře.

Ne, že bych ordinací občas neproběhla, dokud to půjde, budu se tam občasně zašívat, protože doma třikrát přeleštěná klika se zkrátka už po čtvrté líp vyleštit nedá. Kdo mě znáte už nějaký ten rok a táhnete to zubně se mnou, víte, že jsem rozený workoholik a že jsem byla v ordinaci více než doma. Takže, najednou to od dubna utnout na lockdown nelze. Leč! Pokud se tento rok uvidíme, bude to spíše ,,úředně,, u křesla vás bude obsluhovat už jen Lucka. Já rozvinu mou další vášeň a to jsou papíry, účto, pořádek a řád :-) Myslím, že zvládnu i psát a možná snad dojde i na jednu akci, co plánujeme, ale to někdy příště.


Pokud ještě někdo tedy nezaznamenal. Budu momentálně chvíli nabírat síly do nemocnice (ne, domácí porody opravdu ne), u křesla je plnohodnotná náhrada a myslím si, že si na ni zvyknete velmi hravě. Ordinace je stále v místě mé bývalé ordinace - ale mluvím o ní už jako o naší, naší s Luckou. Stěhování bylo kvůli místu pro očkovací centrum zabráno. Takže uvidíme, co přinese čas.


Ordinaci jsme trošku po 5,5 letech přetřely, vyměnily doplňky a jiné propriety, koupily pohodlnější sezení pro doprovody a celé to tak celkově nabralo na zdravějším vzhledu.

Takže to Lucce pochvalte, ať má radost a dobře se jí tam s vámi sedí :-)

ordinace v novém kabátku

Je mi jasné, že spousta z vás má v hlavě otazník, kdy se vrátím. Znovu vám opakuji, nečekejte na mě. Já samozřejmě budu brzy, to víme všichni. Ale nebudu nikde slibovat datum a hlavně! Vy tu hygienu potřebujete pravidelně. Ne s mojí těhotenskou přestávkou. Chraň vás ruka... že si sednu ke křeslu a první měsíc uslyším od všech, já jsem na Vás čekal/a až se vrátíte. Otevřete pusu a mně upadnou první dvě návštěvy ruce. Prosím takhle ne. Buďte rozumní, není jen Zezulová, je tam i Kuklová a je fakt dobrá.


Poslední dvě zprávy. Je jasné, že je teď o jedny DH ruce méně a to znamená, že se ordinační doba zkrátí. Je již vepsaná na www stránkách i dveřích. A co se ruku v ruce nese s kratší pracovní dobou je prodloužení objednávacích termínů.

Momentálně jsme byly na pěkném měsíci (ale opravdu jen proto, že jsme byly na jedno křeslo dvě a mohly jsme se točit ranní, odpolední). Počítejte tedy s tím, že se to opět natáhne, bohužel. Vy co mě znáte, víte, že poslední tři roky byly čekací doby i dva v nejhorším případě, co si pamatuji 2,5 měsíce. Pravděpodobně to bude podobné. Počítejte s tím a opravdu volejte hodně dopředu. Vy, co potřebujete termín odpoledne volejte opravdu s velkým předstihem - klidně i 4 měsíců. Nejsme schopné Vás tam vstrčit za 14 dní, když ten termín potřebujete teď hned, nejsme ani jedna kouzelník :-) Zubní ano, ale nafukovat čas neumíme. Děkuji, že na to myslíte.


Tož!

Píši to skoro se slzou v oku.

Chci vám všem, zlobivým, nezlobivým, pravidelně chodícím i těm co nepřišli a vyprdli se na termín. Čistícím i těm lumpům, co na ně každou hygienu valím oči. Přátelům, všem zubatým, rodině, mému Jakubovi a Lucce s Martinem poděkovat. Bez vás by to mé/naše ordinační dítě a komunita kolem něj vybudovat nešla. Nerada odcházím, ale o to víc se ráda vrátím.


Opatrujte se.


Používejte ty mezizubní kartáčky! PRAVIDELNĚ! A nevymýšlejte teorie... čistý zub se zkrátka nekazí a neudělá se na něm kámen. Amen.


Děkuji!

Těším se na vás.



103 zobrazení
  • Facebook Čistíme zuby Tachov
  • Instagram Čistíme zuby Tachov
bottom of page