Stěhování do nového a Covid 19

Zvláštní situace si žádá zvláštní řešení.



Zhruba před dvěma týdny jsme byly konzultovat projekt na nové prostory u pana ředitele polikliniky. V rámci tohoto rozhovoru jsme se dozvěděly, že poliklinika bude muset zřídit prostor pro vznik očkovacího centra na Covid19.


Vzhledem k obsazenosti polikliniky padla volba na "naše" budoucí prostory, protože mají samostatný vchod a nebude tím narušen běžný chod budovy. Bohužel nikdo nedokáže říci, na jak dlouho. Počítá se nejméně s rokem a půl, ale když vidíme tempo vakcinace a celé situace kolem - smiřme se s realitou, že do dvou let se do nového a většího zkrátka nedostaneme.

Tak se rozplynul náš sen o krásných moderních prostorech na dobu neurčitou. A také možnosti zase povýšit kvalitu našich služeb i o pěkný zážitek z prostoru.

Je jasné, že tuto situaci nikdo nedovedl plánovat. Nemohly jsme předvídat co nastane. Ani ředitel polikiniky, ani ... nikdo. Avšak je to rána pod pás. Ale mohlo by být hůř, nezoufejme.


Rozhodly jsme se proto, alespoň v průběhu jara zmodernizovat a vylepšit současný prostor:-) Ať se nenudíte vy a ani my. Doufáme, že to bude ke spokojenosti všech, kdo nás navštíví.


Adresa a místo ordinace proto zůstávají stále stejné, sídlíme na poliklinice v přízemí, vedle pana doktora Brachtela, na konci chodby, poslední dveře vlevo.

Držte s námi, my se těch prostor jednou společně dočkáme!


Těšíme se na vás!


205 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše