top of page
Vyhledat
melounovalucie

Click a Touch!




Zní to jak nějaké popisy gest na novém mobilním telefonu, že?


Nebudu vás napínat - jde o to naše nové bělení:-). „Bez domácí práce, u nás na křesle šup - šup“…

Popravdě úplně tak šup - šup to není:-) ale uznáváme, že si BlancOne rozhodně najde své kupce..

Na jaře 2022 se po sociálních sítích rozjel BOOM. Všude jsme viděly BlancOne, naše oblíbené insta účty zuřivě posílaly moc hezké výsledky zesvětlení zubů. My odolávaly. Říkaly jsme si, že je to určitě strategická reklama. Moc tomu nenahrávalo ani to, že o firmě nešlo v rámci ČR nic moc zjistit. Taková uzavřená komunita. Ale to už u nových, rozjíždějících se projektů bývá. Takže jsme hltaly každý další příspěvek, sháněly recenze od hygienistek, nasávaly informace a vnitřně přesvědčovaly samy sebe, jestli do toho jít.

V létě už jsme byly tak nahlodané, že jsme se přihlásily na školení s tím, že se dozvíme ještě více, vyzkoušíme na vlastní kůži a uvidíme. Nejbližší volné místo bylo na podzim. To samo o sobě vypovídá dost.

Vyrazily jsme na školení do Prahy, jako správné šprtky, maličko zabloudily, a poznaly senzační Ivku. Teda já mám už jednu svoji senzační Ivku, ale tahle nová Iva nám rozšířila obzory stran Blancu. Samozřejmě jsme značně přetáhly časový limit a přijely domů zatraceně pozdě, chudák dítě bylo bez maminky déle než bylo zvyklé. Ale zvládly jsme!

Iva nám vysvětlila, jak to všechno funguje (co vám budeme povídat, jsou to Italové, takže se s tím poprali s grácií). Vyzkoušely jsme na sobě, zjistily že nic nebolí, nepálí, nesvrbí. Výsledek byl moc fajn. Za sebe řeknu, že jsem něco takového neočekávala. I tak jsme s nákupem a propagací vyčkávaly, jestli v tom není nějaký zakopaný pes. Tady vidíte, jaké jsme šťoury. Rozpipláme všechno na milion kousků, než nám něco vkročí přes práh. Nechceme mít v ordinaci nic, co by nás štvalo, nevyhovovalo nám nebo s čím bychom obě nesouhlasily, ani s vydinou dobře vydělaných peněz. Tak to prostě být nemá. Řekla bych že se vážně hezky doplňujeme, takže jedna dá jedny poznatky, druhá jiné, zas a znovu obracíme, hledáme všechny drobky co nám nejsou po chuti. Opravdu se snažíme, aby náš servis fungoval.

Nebudu Vás napínat. Nenašly jsme zádrhel. Nutno podotknout, že komunikace s českým zastoupením je naprosto úžasná (DĚKUJEME Domi a Ráďo!), vyřešily jsme stránku financí, protože to je samozřejmě další aspekt, který ordinaci pálí a vždy se najde něco, co je důležitější - čtěte vždy se najde něco, co se musí opravit a tím pádem i zaplatit.


 

Tak, tímto jsme přeskočily na to, jak to vlastně funguje. Je mi jasné, že proto ten článek čtete. Nějaké výběrové řízení, je to poslední, co člověka zajímá, když jde o bílé zuby. Ale nedalo mi to:-)))).

Je to prosté. Musíme brát v potaz, že se jedná o proceduru prokreslující sklovinu zubu (alespoň v podobě Clicku, u metody Touch už tomu tak není). Pokud je vaším cílem trvale udržitelná barva, která se bude co nejméně pohybovat, zvolila bych domácí bělení (které BlancOne také umí) či kombinované bělení. Nicméně další možnosti použití Clicku a Touche zmíním dále v textu.

Click je 15 minutový výkon bělícího gelu a světla, které pomáhá rozkladu peroxidu obsaženém v gelu. Doporučujeme a přes to nejede vlak, bezprostředně před tímto výkonem, pořádně zuby vypískovat, aby nám povrch neblokoval plak nebo povrchový pigment. To je zkrátka nutnost. A samozřejmostí jsou ústa bez zubního kamene a jakéhokoli náznaku zánětu dásní. Pokud jsou tyto podmínky splněny už se jen poležíte s rozvěračem v ústech a necháte gel a světlo dělat svou práci. Otázka která se nabízí je - jak dlouho to vydrží? Odpověď je jasná (stejně jako u jiných druhů bělení) - záleží na zubech, zvoleném produktu a vaší představě. CLICK - budou zuby u kterých bude výsledek patrný ještě 6 měsíců od aplikace. Budou zuby u kterých to bude chtít obnovu po 3 měsících. Necháváme možnosti otevřené - Click je možné opakovat. Jak několikrát po sobě v jedné návštěvě (to je ten magický název Touch, kdy aplikujeme 3 x 8 minut), tak v podobě opětvného Clicku kdykoliv v budoucnu, třeba i při každé kontrole u nás na hygieně.

TOUCH - je pro pacienty s tmavším odstínem zubů, kuřáky nebo náročnější typy pacientů, kteří touží po vyšším postupu odstínů skloviny kupředu. Jeho aplikace se provádí v jedné návštěvě, je trošku časově náročnější (3x8 minut), ale výsledek je opravdu na první dobrou - znatelný.


Zjistily jsme, že spousta pacientů by ráda využila této služby namísto dobělování po domácím nebo kombinovaném bělení. I tuto variantu jsme vyzkoušely - funguje skvěle. Zároveň jsme odhalily, že po delším časovém odstupu od kombinovaného bělení se zuby po Touch aplikaci krásně rozsvítí. To vše bez citlivosti. Rychle, snadno a prostě pohodlně. Připadám si jako Horst Fuchs, už zase:-D.

No, abych to už konečně utla, to nadšení očividně sálá z každého mého póru na těle. Opravdu jsem nečekala, že se mi bude tento systém tak líbit. A jsem ráda, že jsme do toho velkoměsta nakonec jely, protože nic není víc než pacientka, co odchází s rozsvíceným úsměvem, spokojená, jak si bude moci dát na večírek červenou rtěnku a zářit. Díky!


Přikládám fotky našich pacientů a my jim děkujeme za možnost sdílet výsledek s vámi :-)


BlancOne Click


BlancOne Touch



473 zobrazení

Comments


  • Facebook Čistíme zuby Tachov
  • Instagram Čistíme zuby Tachov
bottom of page