top of page
Vyhledat

Budování nových ordinací

Aneb jak vzniklo Čistíme zuby Tachov.








To, že se odpářu od Zdeňka jako zubního lékaře a budu hledat někoho do týmu, bylo už nějakou dobu jasné. Mé bývalé prostory ordinace pro dentální hygienu budou sloužit k dalším zubním účelům, které se již nevejdou do zubní ordinace zubního lékaře. Těším se a doufám, že plány s tímto prostorem nezůstanou jen u slov a dočkáte se té parády, která se tam plánuje. Máte se na co těšit a myslím si, že se těší i pan doktor (až bude mít ode mě klid :-) ).


Shoda náhod.

Lépe bych to nepopsala. Měla jsem štěstí, že Lucka procházela ,,bydlícím,, obdobím, které nebylo jakkoli příznivé a díky za to. I za to, že její Martin dostal nabídku na práci v Plzni - díky! Řekněme si narovinu, že bez těchto dvou událostí by jsme si tu teď na čistých zubech nepsali - možná pouze se mnou :-)


Nadhodila jsem možnost. Čas a doba hrála pro mě. Napoprvé to zní bláhově, když nabízíte pražandě, aby se odstěhovala do Tachova, kde nemáme ani větší nákupní středisko. Kde se chodí pěšky a za kopcem všude kolem je louka nebo les. Ale líná huba holé neštěstí - znáte to. Vše se rozleželo, zapadlo a s Lůcou jsme si plácly.

Jsem nadšená a díky komukoli/čemukoli, že to tak mohlo být a já dostala skvělého zubního parťáka, protože nemusím vše táhnout sama!

“Od půle roku 2021 se stěhujeme do nového!”

Bylo to více než rychlé. Shody náhod - zlých i těch dobrých. Nikdy to nejde dle toho, jak si to naplánujete a vždycky je tam nějaké ale. Troufám si říci, že jsme to zvládly, že se vše oběhalo, napsalo, potvrdilo, založilo, zaplatilo. Od ledna 2021 vás v rámci ještě původní ordinace, kterou budeme okupovat do cca půlky roku 2021 (než se dostaví a doladí ta naše budoucí) uvítáme v rámci nové firmy. Zde se ještě nic měnit nebude, vše platí a bude tak, jak jste zvyklí. Pouze vás budeme vídat dvě.


Celý Tachov už to stejně ví a proto se to nebudu bát napsat veřejně - jsem ve stavu těhotném. Nebudeme si říkat, že nám to nezkřížilo plány. Ale když se chce, všechno jde. V lednu už budu mít trošku větší břicho a netuším jak budu zvládat či nebudu zvládat pracovat. Rozdělily jsme si s Luckou tedy směny a budete nás vídat obě. Berte to tak, že pokud by Luci nebyla - hledáte jinou dentální hygienistku samotní. Nabízím a ručím za Lůci ruce, stejně již všem v ordinaci říkám, že se ke mě nebudete chtít vrátit, až poznáte ji :-)

Pokud budete chtít zůstat s námi, rády vás všechny uvidíme ve stávající a od dubna i v nové ordinaci.

Nemějte mi za zlé, pokud jste objednaní a již se neuvidíme, protože si vás přebere Luci, stejně by to tak dopadlo hned v dubnu, protože pak odcházím na mateřskou dovolenou. Rušit vám termíny, protože nemohu sedět, pracovat a moc funím, mi nepřijde funkční a fér. Čisté zuby valná většina z vás zkrátka potřebuje.

 
Rok 2021 a snad brzy!

Nová ordinace dentální hygieny se přemisťuje do prostor po paní doktorce Kalafové, tedy do bývalé oční ambulance - hned vedle lékárny. Prostory budou zcela zrekonstruované, celé v novém kabátku od A po Z. Vypadá to i na nějaké vychytávky a zkrátka lepší servis. Bude udělán nově i ,,perón,, po kterém se k nám dostanete.

Doufáme, že se vám všem u nás bude líbit a že docílíme ještě lepšího pocitu z pobytu a výsledků, co se naší práce, spolupráce s vámi týče - chystáme opravdu mnoho změn a věříme, že jen a jen k tomu lepšímu.

Neseme si každá spousty poznatků za více jak šest let práce v jiných prostředích. Víme, že stávající mód dentální hygieny nám nestačí. Chceme víc a chceme to dělat líp, pro vás i pro nás.


Pevně věřím, že se vám nadcházející změny budou líbit, že vás nezklameme a že mi tu chvilku, co se neuvidíme odpustíte :-) Ale nebojte se! Já se vrátím!



2 024 zobrazení
  • Facebook Čistíme zuby Tachov
  • Instagram Čistíme zuby Tachov
bottom of page